Ook De Vecht F1 delft onderspit tegen FC Breukelen F4

Vier weken geleden speelden we voor de competitie tegen de s.v. De Vecht F2. We wonnen die wedstrijd vrij eenvoudig met 7-2. Nu een bekerwedstrijd tegen de F1 van De Vecht. Een mooie uitdaging om ook die te verslaan en te kijken waar we staan tegen een sterke tegenstander. De eerste minuten van de wedstrijd gingen gelijk op, maar gevaar voor beide doelen leverde dat niet op. Halverwege de eerste helft trokken we het spel wat meer naar ons toe en niet veel later profiteerden wij van onachtzaamheid achterin bij De Vecht: 0-1. Het spel golfde nu heen en weer en De Vecht was ook dichtbij de gelijkmaker, maar hun inzet ging net naast.

Uit de tegenaanval sloegen wij weer toe. Met een mooie dieptebal werd onze rechterspits bereikt die vernietigend uithaalde: 0-2. We bleven doorgaan en De Vecht kwam er niet meer uit. We werden vlak voor rust beloond voor het harde werken. Een vlotlopende aanval werd keurig door ons afgerond: 0-3. De eerste helft had veel kracht gekost. Dit had aan het begin van de tweede helft duidelijk zijn weerslag. De Vecht kwam beter in zijn spel, drong ons terug op eigen helft en we kwamen er daardoor moeilijk uit. Niet veel later was onze keeper kansloos op een diagonaal diagonaal in de kruising: 1-3. De Vecht ging door en was dichtbij de 3-2, maar de lat redde ons. Na die kans knokten we ons terug in de wedstrijd en trokken het spel weer naar ons toe. Halverwege de tweede helft gooiden we de wedstrijd op slot door van dichtbij de 1-4 te scoren. De wedstrijd was gespeeld. In de resterende minuten maakten we nog één doelpunt en zo werd de eindstand 1-5.

Gus Rietveld, de motor op het middenveld.

David Boekeloo haalt vernietigend uit en zet FC Breukelen op een 0-2 voorsprong.