B2 haalt slechts één bekerpunt bij Roda'46 B3

We begonnen de wedstrijd met twee spelers uit de C1, Max en Nick. Michael was er niet bij vanwege de vakantie. Ook was er geen scheidsrechter, maar gelukkig nam de leider van Roda'46 B3 de taak als scheidsrechter over en konden we toch beginnen. Wel moesten we voorzichtig zijn met deze scheidsrechter die vooraf aangaf niet van vloeken, ander verbaal geweld en tegenspraak te houden. We waren dus gewaarschuwd. Roda'46 B3 had een makkie moeten zijn, want in de competitie blijkt het een matig team. Ondanks het eerste doelpunt voor ons (Emin scoorde) viel het spel van onze kant tegen. Er was gebrek aan communicatie en er werd niet goed gevoetbald, met als gevolg dat Roda'46 gebruik kon maken van onze zwakte en wij met 1-1 de rust ingingen.

Een preek van Babi in de rust en de dreiging van een zware conditietraining a.s. maandag leek even effect te hebben. Er werd nu ineens beter gespeeld. Volgens Hans kwam dit vooral door de wisseling van de grensrechter (tuurlijk …

Wink
). Jammer genoeg sloop er toch weer een beetje frustratie in onze gelederen over de arbitrage, want er werd een paar keer (naar onze mening onterecht) voor buitenspel gevlagd. Dit had tot gevolg dat er weer het één en ander werd geroepen. Heren van de B2, dat moeten we niet doen. Het heeft totaal geen nut en maakt de situatie vaak alleen maar erger. Beslissingen accepteren en gewoon doorgaan met voetballen! We kwamen in ieder geval weer op voorsprong dankzij Martijn, maar het antwoord van Roda'46 volgde snel: 2-2. En daar bleef het bij.