E3 verliest bekerduel tegen s.v. Hertha E2

Zaterdag stond voor de E3 het bekerduel tegen Hertha E2 op het programma. Met zeven man sterk gingen we richting Vinkeveen. Richard was hersteld van zijn blessure. Max Egberts (broertje van Tim) was onze zevende man, omdat Tom, Joost en Danny helaas afwezig waren in verband met vakantie. Het werd een leuke en spannende wedstrijd. Dat Hertha uiteindelijk won, was enorm jammer en ook gezien het spelbeeld onverdiend. Hertha kwam wel snel op voorsprong, maar dit wisten we gelukkig snel te herstellen door zelf te scoren. Daarna golfde het spel heen en weer en had Hertha de eerste helft meer geluk in de afronding dan wij. De ruststand was 3-1 voor Hertha.

In tegenstelling tot vorige wedstrijden begonnen we nu goed aan de tweede helft. Er werd door iedereen lekker fel en goed gevoetbald. Het resultaat hiervan was dat we de achterstand al snel in de tweede helft hadden ingehaald. Door goed te blijven voetballen was eigenlijk het wachten op het vierde doelpunt voor ons. We hebben in de tweede helft kansen gehad om deze goal te maken, maar het geluk zat ons vandaag niet mee en de keeper van Hertha stond goed te keepen. Wij hadden geen geluk, maar onze tegenstander wel. Een schot op doel werd door een van onze spelers met het hoofd van richting veranderd, waardoor de bal in het doel verdween: 4-3. Na deze tegenslag rechtten onze jongens nog een keer de ruggen en probeerden uit alle macht toch nog 4-4 te maken. Helaas is het ons niet gelukt.

Ondanks de nederlaag mogen we tevreden zijn over de inzet en het spel. Vooral in de tweede helft werd er goed gestreden om de bal te veroveren en werd er goed samengespeeld. De doelpuntenmakers van vandaag waren Mart, Aboubakar en Thomas. Tim, Aboubakar, Sten, Richard, Thomas, Mart en Max (bedankt voor het meespelen), jullie mogen tevreden terugkijken op de wedstrijd, ook al hadden we allemaal op een andere uitslag gehoopt.