Spannende match van E7 eindigt in gelijkspel

De jongens van de E7 van FC Breukelen stonden om 10.00 uur helemaal klaar voor de strijd, terwijl BVV'31 E7 uit Blaricum nog uit de kleedkamer moest komen. Later dan gepland begon dan toch de wedstrijd. Het was al snel duidelijk dat onze jongens er zin in hadden. De bal was vooral op de helft van de tegenpartij, dit vooral dankzij flink verdedigingswerk van Bjorn die de bal vaak een enorme loei veilig wegtrapte. Het eerste doelpunt viel al snel en kwam op naam van Yassine, de zoon van trainer/coach Abad. Hierna kreeg Dean, onze doelman, toch nog een wat werk, waarbij hij hulp kreeg van Amin die handig de bal van de doellijn wist te schieten. Na deze redding maakte Amin ook nog eens een fraai doelpunt en was de stand 2-0.

De tweede helft begon BVV verrassend goed. Met een uitbraak van drie spelers die de verdedigers van FC Breukelen te slim af waren, kon Dean niets anders doen dan op de aanvallers afrennen om zijn doel kleiner te maken, maar helaas kon hij een doelpunt niet voorkomen: 2-1. Kort daarna kwam de verdediging van FC Breukelen weer te kort en hield Dean de scherpe treffer niet tegen en was de stand gelijk: 2-2. Drie corners voor FC Breukelen achter elkaar en een doelpoging van Björn brachten helaas geen resultaat. BVV wist wel weer te scoren en FC Breukelen stond nu met 2-3 achter. Juanito was de man die iedereen wakker schudde en de zaak weer op gelijke hoogte bracht. Dankzij hem was de eindstand 3-3. Al met al een mooie, spannende wedstrijd waar de jongens van FC Breukelen hebben laten zien dat er zeker verbetering in zit. Er wordt steeds beter gespeeld! Bedankt E7.