FC Breukelen E3 boekt eerste competitiewinst

csw.jpg

De E3 heeft zaterdag met 10-3 gewonnen van CSW E4M, de eerste overwinning in deze competitie. Helaas waren Richard (geblesseerd) en Tom (vakantie) niet van de partij. Gelukkig hadden we Joost van der Seijs als reservespeler (nog bedankt hiervoor Joost) die prima inviel. We begonnen goed en geconcentreerd aan de wedstrijd. Het resultaat hiervan was dat we binnen korte tijd op een 3-0 voorsprong stonden. Met goed voetbal en goed overspelen ontstonden er mooie aanvallenm, soms met als eindresultaat een doelpunt. De ruststand was 6-1.

Na de rust begon CSW feller aan de wedstrijd en konden de meiden uit Wilnis in korte tijd twee keer scoren. Daarna golfde het spel een beetje heen en weer. Het duurde lang voordat onze jongens het doel van de tegenstander weer hadden gevonden. Toen we weer wisten hoe het scoren moest, ging het in een snel tempo en wisten we uiteindelijk nog vier keer een doelpunt te maken. Het was een mooie wedstrijd van onze kant. Met goed voetbal, goed overspelen en vrijlopen hebben we deze overwinning dik verdiend. Aanvallend en verdedigend zag het er goed uit. Danny, Aboubakar, Sten en Tim stonden prima te verdedigen en gingen ook goed mee als we in de aanval waren. Mart, Joost en Thomas stonden goed aan te vallen, maar deden met het verdedigen ook goed mee. Goed gedaan jongens.

De doelpuntenmakers van vandaag waren: Thomas (6), Joost M. (3) en Mart (1). Volgende week mogen we voor de beker tegen s.v. Hertha E2, uit.