FC Breukelen F1 is PVCV F1 de baas

Gisterenmorgen om 9.00 uur stond de wedstrijd FC Breukelen F1 - PVCV F1 op het programma. Benjamin was helaas ziek en Gijs was ook niet aanwezig. Gelukkig mochten we Tabe Lith lenen van de F2. De heren begonnen vrij sterk, maar binnen vier minuten kwamen onze jongens op knullige wijze 0-1 achter. Finn Kooij speelde deze wedstrijd meer naar voren i.p.v. in de verdediging zoals anders en in de 15e minuut kwam hij tot scoren. In de 17e minuut gebeurde dit weer! Finn maakte zijn tweede doelpunt. Met een doelpuntje meer dan de tegenstander gingen we de rust in. Na enkele minuten werd de wedstrijd hervat. Uit een corner van Joost kwam op een ietwat rommelige wijze een derde doelpunt tot stand.

De stand was nu 3-1 voor de Breukelaars. Nadat PVCV tot 3-2 was teruggekomen, antwoorde de F1 weer met een tegendoelpunt, wederom was Finn de scorende man die zijn derde treffer maakte en zo kwam Breukelen op 4-2 te staan. PVCV kon 4-3 nog maken, maar de laatste minuten gingen gelukkig zonder tegendoelpunten voorbij, waardoor we de 4-3 overwinning op onze naam mochten schrijven. Volgende week staat een bekerwedstrijd tegen Altius op het programma. De heren mogen dan weer om 9.00 uur op eigen veld aantreden.