B2 wint met 3-2 van Argon B3 in speciale en spannende wedstrijd

Het was vandaag tegen s.v. Argon B3 een speciale en een spannende wedstrijd. Speciaal omdat we als team Rutger en zijn familieleden, die ook allemaal aanwezig waren (!), ons medeleven wilden betuigen met het overlijden van Rutgers vader en daarom uit respect voor aanvang van de wedstrijd één minuut stilte hebben gehouden en met rouwbanden hebben gespeeld. Het was spannend omdat we letterlijk en figuurlijk moesten vechten voor elk doelpunt. Er werd goed gespeeld, duels werden gewonnen en veel lukte.

Nadat we op de valreep een scheidsrechter hadden gevonden, kon de wedstrijd beginnen. Na een 1-0 achterstand wist Wouter ervoor te zorgen dat we met 1-1 de rust in gingen. Een tegenstander liep nog tegen een (terechte?) gele kaart aan. Na de rust zorgde Joery voor de 2-1 en na een opnieuw gelijke stand (2-2) zorgde Joery voor de 3-2. Aan het eind kwamen we nog net goed weg door slordig balverlies, waardoor het nog bijna 3-3 werd. De wedstrijd werd nog even onderbroken omdat een tegenstander met waarschijnlijk een gescheurde knieband met de ambulance moest worden afgevoerd. Wij wensen hem sterkte. We hebben vandaag prima gespeeld tegen de altijd lastige tegenstander Argon. De B2 groeit en dat belooft nog wat …