Zinderende wedstrijd van F7 tegen De Vecht F5 (5-5)

Het leek allemaal wel vanzelf te gaan, de eerste vijftien minuten tegen De Vecht F5. Het had wellicht te maken met de wat glooiende velden, het was net of de eerste doelpunten er vanzelf inrolden. Tygo scoorde in de 3e en in de 6e minuut en Tim in de 10e minuut. De Vecht kwam terug, hervond het spel ritme weer en scoorde in de 20e minuut. Rust dus met 3-1 voor. In de tweede helft werd het een zeer boeiend spel, de twee partijen waren erg aan elkaar gewaagd. De Vecht scoorde in 35e en de 37e minuut en kwam dus zo langszij: 3-3. De spanning liep op, vooral bij de ouders langs de kant. De kinderen werden fanatiek aangemoedigd.

En toen ging het snel. Abdullah scoorde in de 40e, De Vecht in de 43e en 44e minuut. De spanning was nu te snijden, maar gelukkig maakte Imre in de 47e minuut de terecht verdiende gelijkmaker! FC Breukelen had een prima stukje voetbal laten zien. Alhoewel de penalty’s niet meetellen, was FC Breukelen daar toch echt de betere en zo kon met een goed gevoel de weg huiswaarts worden opgezocht.