E3 strijdend ten onder

Ook in de tweede competitiewedstrijd is het onze jongens helaas niet gelukt om de volle winst te pakken. In een spannende wedstrijd bij OSM E3 werd met 7-5 verloren. Tot twee keer toe wisten we terug te komen van een achterstand van twee doelpunten naar een gelijke stand.

Na een 2-0 achterstand kwamen we goed terug naar 2-2. Het lukte OSM om weer uit te lopen naar 4-2. Bij twee van de vier doelpunten had OSM wel hulp nodig van een van onze spelers. Twee afstandschoten werden door ons van richting veranderd. Hierdoor was Tim, onze keeper, kansloos. Onze jongens wisten ook nu weer supergoed terug te komen naar 4-4. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust lukte het OSM weer om twee doelpunten te maken. In tegenstelling tot de eerste helft lukt het ons nu niet om er weer een gelijke stand van te maken. OSM wist nog wel een keer te scoren. We konden toch nog een keer tegenscoren. Ondanks het verlies hebben we goed gevoetbald en goed gestreden. De doelpuntenmakers van deze wedstrijd waren Mart (2), Joost (1) en Aboubakar (2). Zaterdag mogen weer een wedstrijd voetballen en met dezelfde inzet en strijdlust als afgelopen zaterdag moet het zeker een keer lukken om de wedstrijd winnend af te sluiten.