Ruime uitzege voor Veteranen 2 bij Kampong Ve1

Na de gelukkige overwinning tegen NiTA mocht het keurkorps van coach Jan het afgelopen zaterdag uit opnemen tegen de blauwwitten van s.v. Kampong. In tegenstelling tot vorige week was het veldspel nu goed, maar misten René en Guido het eerste kwartier wel prima kansen. Kampong kreeg echter ook een paar kansjes en uit één van deze kansen werd keeper Hans in de korte hoek verrast: 1-0. De Breukelenaren lieten zich niet uit het veld staan. Sterker nog: René, Guido en Richard bogen nog voor rust de achterstand om in een 1-3 voorsprong.

Na rust kregen de supporters min of meer hetzelfde spelbeeld te zien: FC Breukelen heerste en René en Sander met een prachtige kopbal brachten het veldoverwicht in de score tot uiting. Kampong bleef sportief tegenspel bieden en maakte uit een fraaie voorzet een kopgoal: 2-5. FC Breukelen had echter het laatste woord: de nog snelle Raymond bracht zichzelf alleen voor de keeper, zette de keeper op het verkeerde been en scoorde de verdiende 2-6. Dit werd ook de eindstand. Ook complimenten voor de tegenstander die leuk tegenspel bood, maar net wat minder was. De man van de wedstrijd was René die onzelfzuchtig speelde in het belang van het team en ook nog twee keer scoorde. Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Rivierwijkers op het programma. Kijken of de spelers hetzelfde kunnen brengen als de afgelopen wedstrijd.