F2 wint derby tegen Kockengen

De uitwedstrijd stond vandaag om 9.00 uur gepland bij v.v. Kockengen. De F2 was zeer geconcentreerd en de verdediging wist elke aanval goed af te slaan, waardoor FC Breukelen steeds vaker in de buurt van het doel van Kockengen kwam. Halverwege de eerste helft werd er van afstand op het doel geschoten wat resulteerde in de ruststand 0-1. De tweede helft drong Kockengen aan, maar iedereen deed wat hij moest doen en de concentratie bleef. FC Breukelen kreeg kansen en dat leverde 0-2 op. Kockengen herpakte zich goed en maakte de aansluitingstreffer: 1-2. De thuisploeg wilde meer, zette na rust aan en kwam o.a. via de onderkant lat nog gevaarlijk dicht bij de gelijkmaker. FC Breukelen liet zich terugdringen en kreeg het steeds zwaarder, maar wist tijdens een weinige uitbraken die ze nu nog hadden, 1-3 te scoren. Dit was gelijk de eindstand. Een compliment voor de spelers die een zeer leuke en goede wedstrijd hebben neergezet.