FC Breukelen F6 behaalt eerste overwinning!

Na een zware wedstrijd afgelopen maandagavond tegen de ervaren spelers van de Breukelse F5, die met ruime cijfers werd verloren, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen s.c. ’t Gooi F4 op het programma. Het team stond zeer gemotiveerd in het veld om te laten zien dat ze ‘het geheim’ kenden. Op de training hadden ze heel hard geoefend op overspelen en vrijlopen, en dat was te zien. Na een aantal mooie passes scoorde Tieme de openingstreffer. ’t Gooi kwam ook gevaarlijk dicht bij een doelpunt met een spits met twee prachtige paardenstaarten. Goed keeperswerk van William voorkwam tegendoelpunten.

In de eerste helft scoorde Remco een knappe 2-0. Na de rust bleven ze goed doorgaan en de doelpunten bleven vallen: 3-0 door Jesse, 4-0 door Romijn en de eindstand werd bepaald door Tieme na knap samenspel met Romijn en Remco. Door goed verdedigingswerk van Joris, Micky en Casper en keeper Tyler bleef de nul op het scorebord. Na een klein feestje in de kantine gaat de aandacht nu naar het altijd lastige Forza Almere F6, waar ze zaterdag naartoe moeten.