Spannende bekerwedstrijd F2

Vanmorgen moesten wij thuis spelen voor de KNVB-beker tegen s.v. Argon F2. De F2, compleet, kwam wat stroef uit de startblokken en keek dan ook al vrij snel tegen een 0-2 achterstand aan. Net voor rust wisten zij de aansluitingstreffer te maken. De tweede helft waren de jongens van de F2 feller en gingen voor elke bal. Uit de counter wist Argon de 1-3 binnen te schieten. De jongens gingen steeds beter overspelen en zetten de tegenstander onder druk. De vele kansen die ze kregen, ballen op de paal en de lat, leverden uiteindelijk de twee nodige doelpunten op.

FC Breukelen wilde meer en ging op jacht naar de overwinning. Ze bleven de tegenstander onder druk zetten, maar moesten erg opletten voor de counter. Vlak voor tijd wisten ze nog een keer aan te zetten en vielen vol aan, maar Argon kwam er snel uit en wist met drie man voor de keeper te komen en maakte het af. De eindstand was dan ook 3-4. Een leuke en spannende pot.