Uitstekende start bekercompetitie D5

Wat kun je je als D5’er nog meer wensen dan de seizoensopening te spelen thuis op het hoofdveld. Want daar vond de eerste (beker)wedstrijd in dit nieuwe seizoen plaats tegen s.c. ’t Gooi D5M. En wat voor wedstrijd is het geworden! Echter, voor dat deze een aanvang nam, kreeg het team eerst nog instructies voor de warming-up van Willem Leushuis. De trainer van het eerste zaterdagelftal kon zo meteen zien welke talenten in de D5 rondlopen! Geïnspireerd door deze warming-up begon de D5 scherp aan de wedstrijd tegen ’t Gooi. En dit resulteerde al meteen in twee vloeiende aanvallen met bijbehorende doelpunten: 2-0. Een droomstart!

De combinaties bleven maar doorgaan. Het illustere trio Pim N, Pim J, en Pim L., tezamen met Willem en Diego, tikten mooi vanuit het middenveld naar voorhoede. Met de rust stond er dan ook een verdiende 4-0 op het scorebord en hoefde coach Berend maar weinig extra aanwijzigingen te geven. De tweede helft gingen de boys met het goede spel verder. De achterhoede stond als een huis met Younes, Thijs, Nil en Melvin. En als tegenstander ’t Gooi er eens langs kwam, hield Abdul met fraaie reddingen het doel schoon. U begrijpt al uit de teneur van dit verslag dat de D5 de wedstrijd winnend heeft afgesloten en dat er een verdiende 6-1 eindstand stond. Jongens, een goede start. Houd dit vol, dan wordt het een mooi seizoen!