F4 kan niet stunten in de beker

Afgelopen zaterdag stond er een bekerwedstrijd op het progamma: een thuiswedstrijd tegen s.v. ’s-Graveland F1. Na vorige week nog vrij gemakkelijk met 4-0 te hebben gewonnen van DWSM F1, was dit een tegenstander van een ander kaliber. Vanaf het fluitsignaal nam ’s-Graveland het initiatief en creëerde zo ook een aantal kansen, maar vond telkens de keeper op zijn weg. Halverwege de eerste helft moesten we toch onze meerdere erkennen. Een vlot lopende aanval werd uiteindelijk afgerond met een droge schuiver in de hoek: 0-1. Door de voorsprong kregen onze gasten nog meer vleugels, maar toch was het FC Breukelen dat dicht bij de gelijkmaker was.

Na één van onze spaarzame uitvallen wisten we bijna te scoren, maar de verdediging van ’s-Graveland was op zijn hoede. Vlak voor rust was het weer raak voor onze gasten. Na een rommelige situatie voor ons doel belandde de bal via via achter de doellijn: 0-2 en tevens de ruststand. Gelijk vanaf de aftrap was het weer ’s-Graveland dat toesloeg. Via een aanval over een paar schijven werd de spits bereikt die koel de 0-3 liet aantekenen. Na de 0-3 hadden we ons beste gedeelte van de wedstrijd en gooiden we alle schroom van ons af. Al gauw werd ons harde werken beloond. Een afstandsschot werd door een speler van ’s-Graveland van richting veranderd en belandde zo in het doel: 1-3. Uit deze tegentreffer putten we moed en gingen we op jacht naar de 2-3, maar helaas werd onze hoop snel te niet gedaan door ’s-Graveland dat kort daarop de 1-4 maakte. Na de 1-4 knakte er wat bij ons en liepen de bezoekers eenvoudig uit naar een eindstand van 1-7.