E3 verliest ondanks goed spel van Argon E2

Zaterdag was de eerste officiële wedstrijd van de E3 voor het nieuwe seizoen: een bekerwedstrijd tegen Argon E2. De oefenwedstrijden hadden we verloren, maar ondanks dat begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. De eerste helft was spannend en we boden goede weerstand. We kwamen wel op een 2-0 achterstand. Aboubakar wist met een mooi schot, na een goede voorzet van Joost, de spanning weer terug te brengen naar 2-1. Er werd door onze jongens goed en enthousiast gevoetbald. Goede inzet van iedereen en vaak ook mooi en goed samenspel. Met wat meer geluk hadden we in de eerste helft nog een keer gescoord. Argon scoorde jammer genoeg nog wel een keer in de eerste helft.

In de tweede helft sloeg de vermoeidheid een beetje toe. Hierdoor lukte het Argon om nog vier keer te scoren. Door goed keeperswerk van Tim en verdedigend werk van Richard, Mart, Danny, Tom en Sten bleef het bij vier tegentreffers in de tweede helft. Helaas konden we tweede helft niet meer genieten van de mooie voorzetten van Joost. Hij was geblesseerd geraakt. Hadden we wat meer geluk gehad, dan hadden Thomas, Aboubakar en Mart ook nog een treffer kunnen maken. Dit hadden we zeker verdiend, maar het geluk zat even niet mee. Sten maakte in de tweede helft nog wel een mooi doelpunt. Een mooi afstandsschot, waarbij de keeper van Argon het nakijken had.

Ondanks het verlies van vandaag (2-7) mogen we tevreden zijn hoe we gevoetbald hebben. Goede inzet, mooie passes naar elkaar toe gegeven, goed samengespeeld. Als we deze manier van spelen nog meer gaan verbeteren, gaan we denk ik een heel mooi seizoen tegemoet met veel overwinningen.