F2 op valreep in doelpuntrijke wedstrijd langs SCH’44 F2

Vandaag stond de derde oefenwedstrijd op het programma. Na de 12-0 overwinning van afgelopen maandag was dit een heel andere wedstrijd. Met slechts zes spelers werd er hulp ingeroepen van de F3 om het zevental vol te krijgen. De eerste helft liep het niet lekker en kon men elkaar niet echt vinden in het veld. Dit resulteerde halverwege de eerste helft in de 0-1 en al snel gevolgd door de 0-2. De jongens gingen niet bij de pakken neerzitten en wisten de ruststand op 1-2 te krijgen. De tweede helft golfde het spel op en neer en SCH opende de score tot 1-3, waarna FC Breukelen de aansluitingstreffer 2-3 maakte en vervolgens langszijkwam met de 3-3. SCH nam vervolgens weer afstand: 3-4. De F2 bleef voetballen, ging steeds beter overspelen en benutte de kans die toen kwam en kwam weer langszij: 4-4. Net vóór tijd kregen de jongens van FC Breukelen nog één mogelijkheid en benutte deze. 5-4 was tevens de eindstand van deze doelpuntrijke ochtend.