Veteranen 1 voor vijfde keer kampioen

ijsselmeervogels.jpg

Zaterdag 19 mei speelden Veteranen 1 hun laatste competitiewedstrijd bij IJsselmeervogels. Deze moest gewonnen worden om kampioen te worden. De eerste helft werd toch met een aantal goede kansen voor FC Breukelen afgesloten met 0-1 door een doelpunt van Wilfred Pot. Na de thee een agressiever IJsselmeervogels dat de wedstrijd niet wilde weggeven en meer druk ging zetten op onze uitblinkende keeper Peters die hiervan niet onder de indruk raakte. Hij kan namelijk onder zware druk heel rustig blijven en zo mochten we uitlopen naar 0-3 door treffers van Stefan de Joode en Dennis Troupée.

In het laatste kwartier spannende momenten waaruit werd gescoord door IJsselmeervogels. Maar door het rustig uit te spelen van FC Breukelen werd het vijfde kampioenschap veilig gesteld. PROFICIAT! Sinds de de fusie elk jaar kampioen, bij FC Breukelen moeten ze eigenlijk elk jaar wel rekening houden met dit team dat gaat voor de prijzen. Zet de bloemen voor volgend jaar maar vast klaar.

Jonathan, onze nieuwe voorzitter, bedankt voor het kleine feestje dat we mochten vieren. Het seizoen zit erop, de pokeravonden zullen wel doorgaan en sportief gezien zullen we elkaar wel op de tennisbaan treffen. Ook daar willen we winnen, bier drinken en feest vieren. We kijken alweer uit naar het nieuwe seizoen. Supporters bedankt en graag tot het volgend seizoen.

19 mei 2012, IJsselmeervogels VE1 - FC Breukelen VE1 1-3 (0-1)

Via Twitter bereikten ons de volgende felicitaties van naaste belager Valleivogels Ve1. Hartelijk dank voor dit sportieve gebaar!

ValleivogelsVE1

De @Valleivogels veteranen feliciteren de veteranen van @fcbreukelen met het behalen van hun kampioenschap. #tikkietakkie