FC Breukelen C3 door teaminspanning kampioen!

olympia25.jpg

De C3 van FC Breukelen is kampioen! Waar het in de najaarscompetitie de C3 van FC Breukelen net niet was gelukt om kampioen te worden en als tweede te eindigen, is het in de voorjaarscompetitie wel gelukt de felbegeerde eerste plek te veroveren. De C3 heeft met name door het leveren van inzet en strijd laten zien als team te kunnen voetballen. De eerste- en tweedejaars C-spelers, die behoorlijk aan elkaar moesten wennen, hebben gedurende het seizoen laten zien zich als team te ontwikkelen, leren gebruiken van elkaars sterke kanten en vanuit die basis te durven gaan spelen. De ontwikkeling in gericht opbouwen en combinaties maken benadrukte de teaminspanning.

Waar tegenstanders soms technisch beter en/of mooier voetbal hebben laten zien, lukte het onze C3 vaak met deze inzet en bereidheid om in het belang van een team te spelen wel om de drie punten per wedstrijd te pakken. Het scorend vermogen was breed verdeeld, het gehele middenveld en de aanval deden voor wat betreft het maken van doelpunten niet voor elkaar onder. Een snelle en solide verdediging met een wereldkeeper die goed meevoetbalt, zorgde voor weinig tegendoelpunten en spannende momenten.

Spelers, leiders/coaches en trainers, gefeliciteerd met dit mooie resultaat. En tot slot uiteraard ook dank aan die ouders die de wedstrijden hebben gevlagd.

c3-2011-2012.jpg

De C3 is voorjaarskampioen. In de laatste seizoenswedstrijd werd thuis met 7-5 gewonnen van Olympia'25 C1.

Staand v.l.n.r.: Gert Vermeulen (leider/coach), Tijn Sibbing, Gino Timmermans, Mike Westmeijer, Levi van Leeuwen, Valerie de la Haije, Niels Spithoven, Matthijs Uittenbosch en Erwin van den Bosch (leider/coach).

Zittend: Janneman van der Putte, Ali Rastegarian, Stijn van den Bosch, Menno Vermeulen, Zwier Hadderingh, Mart Stilting, Sjoerd Lemstra en Abe Seeger.