VVZ49 Ve1 zit Veteranen 3 dwars

vvz49.jpg

Door zelf een zeer matige wedstrijd op de mat te leggen, twee goals te incasseren en niet te scoren is een uiteindelijke derde plaats aan onze neus voorbijgegaan. En dat terwijl we alleen maar hoefden te winnen, want zoals verwacht pakte TOV uit bij Arsenal de titel (1-8), waardoor we op een bronzen plek het seizoen zouden kunnen besluiten. Het mocht dus niet zo zijn.

Als geboren Soestdijker klinkt het misschien vreemd van mijn kant, maar o, o, o, wat heb ik toch een moeite met het team van VVZ49. Jaar in, jaar uit is het zeuren, zaniken, mopperen, klagen, piepen, uitdelen en vooral niet incasseren wat deze groenwit gestreepte mannen kenmerkt. Je wordt er echt stapelgek van. Een probleemloze pot voetbal tegen VVZ? Ik kan het me niet herinneren die ooit te hebben meegemaakt.

Maar genoeg geklaagd nu. VVZ49 voetbalde vandaag een stuk beter dan de gastheren en namen door hun vaardige spits met twee goals een onoverbrugbare voorsprong. Wij stelden daar niet meer tegenover dan hopeloos genomen vrije trappen, een enorme knal van Paul tegen de onderkant van de lat en een schot vanaf de rand-16 van Joost dat een meter over het doel vloog. Zoals gezegd: het was al met al een matige slotmatch. Het seizoen zit er nu op en we feliciteren kampioen TOV Ve1. De spieren en gewrichten krijgen snel rust, maar niet na komende woensdagavond nog één keertje te trainen.

5 mei 2012, FC Breukelen Ve3 - VVZ49 Ve1 0-2 (0-1)