Ve3 hebben aan één helft genoeg tegen s.c. Muiderberg Ve2

Een wedstrijd die flink onder invloed stond van de harde wind. De eerste helft (wind mee) geen centje pijn. Op het hobbelige veld liepen we snel uit naar 0-4 door een hattrick van Jan (0-1, 0-3 en 0-4) en een goal van Marc (0-2). De dit keer meevoetballende Max meende toch een keer met de handen naar een bal te moeten duiken binnen de beruchte lijnen: penalty tegen en de 1-4 was daar. Na rust kwamen we er nauwelijks uit door de tegenwind tegen en Muiderberg dat zeker iets wilde terugdoen.

Marc scoorde nog wel heel mooi 1-5, maar daarna combineerden de Muiderbergers handig naar 2-5 en 3-5. Een net toen ze nog eens wilden aanzetten voor misschien de aansluitingstreffer, was daar een vlijmscherpe counter. Marc kon via een kluts op het middenveld over rechts doorbreken, behield het overzicht en bereikte René die in twee pogingen het net vond: 3-6.

Door de overwinning en de zege van Arsenal bij GeuzenMiddenmeer (2-6) staan we weer vierde. Heel misschien sluiten we volgende week het seizoen af als derde; dat zou onze beste prestatie zijn tot nu toe. Voorwaarde is wel dat we thuis winnen van VVZ49 en dat Arsenal thuis klop krijgt van TOV. Dat laatste is zeker denkbaar, want bij winst is de ploeg uit Baarn kampioen en het Amstelveense RKAVIC hijgt de oranjehemden nog vervelend in de nek.

Opvallend

Vandaag een bijna-herhaling van het akkefietje uit bij GeuzenMiddenmeer. Jan ontvangt op de helft van Muiderberg de bal rechtstreeks uit een doeltrap en wil alleen op de keeper afgaan. De scheidsrechter fluit echter af wegens buitenspel. ( “Huh? Kun je niet buitenspel staan uit een doeltrap? Nou dat wist ik niet, hoor.” ) Zucht. Om moedeloos van te worden.

28 april 2012, s.c. Muiderberg Ve2 - FC Breukelen Ve3 3-6 (1-4)

3-6 René

Veteranen 3 willen hierbij hun sponsor Eetcafé ’t Regthuys bedanken voor de geweldige lunch voorafgaand aan de wedstrijd.