F6 wint gemakkelijk van s.v. Laren 99 F9

Deze morgen stond de uitwedstrijd bij s.v. Laren 99 F9 op het programma. In de stromende regen ging de tocht naar Laren, waar het weer gelukkig beter werd. De F6 begon fel aan het duel en dat resulteerde na enkele goede combinaties in 2-0. Daarna verslapte kampioen FC Breukelen iets wat een tweetal kansen opleverde voor Laren en resulteerde in de ruststand 2-2. De tweede helft wist FC Breukelen weer druk te zetten en werd het een waar doelpuntenfestijn. Al snel stonden we voor met 5-2.

In tegenstelling tot de eerste helft wilden de jongens van de F6 nu meer en gingen door. De goed keepende keeper van Laren kreeg de ene na de andere bal om zijn oren, maar de jongens van de F6 gingen nu helemaal los en wisten er nog drie in te schieten (8-2). Vervolgens zorgde voor een eigen doelpunt van Laren voor de eindstand 9-2. Al met al was het een leuke wedstrijd om te zien.