Wanprestatie Veteranen 3 bij s.c. Buitenveldert Ve1

Wanprestatie, een beter woord kan ik niet bedenken. Het leek echt nergens op wat we zaterdagmiddag lieten zien op het stroperige kunstgras bij s.c. Buitenveldert Ve1. Binnen vijf minuten stonden we al tegen een 2-0 achterstand aan te gluren en daarna is het - behalve misschien het eerste kwartier na rust - nooit meer wat geworden. De blauwen renden en dolden en kapten en draaiden en passten de bal vrolijk rond tot we er moedeloos van werden. Tot overmaat van ramp keurde de scheidsrechter een treffer van ons af omdat hij één seconde daarvoor al had gefloten wegens gevaarlijk spel. Dat was ook inderdaad zo. De toegekende vrijetrap in het strafschopgebied leverde niets op.

René kopte in de tweede helft nog een fraaie goal hard tegen de touwen uit een corner van Gertjan. Daar bleef het bij: eindstand 5-1. Arsenal Ve2 vrat zoals verwacht FC Weesp Ve2 op met 7-1 en ook GeuzenMiddenmeer Ve4 won weer eens een wedstrijd (1-4 bij CTO70 Ve1), waardoor we weer twee plaatsen zakten. Nog twee partijen te gaan: op 28 april uit naar Muiderberg Ve2 en op 5 mei thuis tegen VVZ49 Ve1.