E3: de teamgeest komt er aan!

Het was het perfecte voetbalweertje op deze zaterdagochtend: een lekker zonnetje en een strakke grasmat. Wat wil een E3-voetballer nog meer? Oftewel, de thuiswedstrijd tegen buurman v.v. Maarssen stond op het programma. Een sterk team, maar onze mannen hadden er zin in en begonnen dan ook zeer sterk. Er werd goed overgespeeld, mooie pasjes gegeven en geknokt voor iedere bal. En vooral dat laatste deed de coach en het talrijke publiek plezier. Om te zien dat er een team stond dat wat voor elkaar over heeft. Mike stond als een beer te keepen, de verdediging stond als een huis met Peer, Brent en Younes. Het middenveld en aanval met Pim N., Pim J., Tommie en Daan lieten flitsend spel zien.

Een en ander resulteerde in de verdiende 4-0 voorsprong bij rust, door goals van Tommie en Daan. Na de rust waren de kansen echter wat meer gekeerd. Maarssen was nu aan de beurt om fris en vrolijk voetbal te laten zien en kwam dan al snel langszij. Ook onze E3 wist nog te scoren en vijf minuten voor tijd stond er een spannende 6-5 voor Maarssen op het scorebord. Beide ploegen gingen voor de zege, maar het was toch v.v. Maarssen dat op het laatst aan het langste eind trok (5-9). Maar, kop op jongens! Jullie hebben goed spel laten zien en als een team gespeeld. Hou dit vast en dan komen de resultaten ook weer terug!