E7 pakt drie punten in Almere-Stad

Met een kwartier vertraging spelen we 8 tegen 8 op het veld van AS’80 in Almere-Stad. Tegenstander is de E20. Het team is dit keer versterkt met twee gastspelers: Bram van der Sluijs en Ruben van Wageningen. De wedstrijd begint al goed voor onze spelers met een flink aantal schoten op het doel van de tegenpartij, achtereenvolgens schieten Ruben, EJ en Thomas nét naast het doel of in het zijnet. Dan zet Bram de jacht op een goal in en schiet achter elkaar twee keer op het doel, helaas zonder doelpunt als gevolg door het goede keepwerk van de AS’80-goalie.

Dan, geheel tegen de verwachting in, breekt een van de tegenspelers uit en maakt 0-1, een onhoudbare bal voor keeper Tim. Vanaf de middenstip schiet EJ naar voren, deze bal komt via een tegenspeler voor de voeten van Thomas die de 1-1 intikt. Nu komt de E7 pas goed op dreef! Een uittrap van de AS’80 keeper wordt opgepikt door Thomas en die maakt het tweede doelpunt voor FC Breukelen: 1-2.

Door het goede verdedigingswerk van Keshia en Kerran komen de Almere-spelers de laatste tien minuten van de eerste helft niet meer over de eigen speelhelft heen. Voor het doel van de tegenpartij is het heel erg druk maar Mika ziet zijn kans en schiet de 1-3 in. Een doorgebroken speler van Almere probeert toch nog door onze verdediging heen te komen, maar door een goede actie van Keshia loopt dit voor ons met een sisser af. Na de rust gaat de E7 verder met druk op het doel zetten, weer is het erg druk voor het doel, maar Ruben pakt de bal mee en scoort 1-4. Dan een mooie actie van Bram die twee spelers passeert en op de paal schiet, Mika pakt de bal op en scoort de 1-5.

Dit was een leuke wedstrijd voor de toeschouwers met veel schoten op het AS'80-doel. Nog noemenswaardig is de geweldige actie van EJ die al koprollend naar achteren de bal tussen de voeten geklemd afspeelt. En niet te vergeten de geweldige scheidsrechter helemaal meegekomen uit Breukelen: Wim Schreurs!