FC Breukelen B3 wint overtuigend van CSW B4

Het was weer een topwedstrijd afgelopen zaterdag. Al meteen de eerste minuten waren jullie duidelijk sterker en na een paar pogingen op doel verloste Mo ons in de tiende minuut van de 0-0 door FC Breukelen op 1-0 te brengen na een harde bal die via de onderkant lat, paal en uiteindelijk nog een keer de voet van Mo het doel in ging! Daarna had FC Breukelen het even moeilijk: veel aanvallen op doel, de tegenstander wilde zo graag gelijk maken, maar gelukkig konden we de rust in met de voorsprong van dat ene doelpunt.

In de tweede helft drong FC Breukelen weer duidelijk aan en na een formidabele voorzet van Rick kon Floris de stand naar 2-0 brengen. En nog geen vijf minuten later was het weer Floris die kon scoren en daarmee was het 3-0. Achterin wist FC Breukelen het goed dicht te houden, de verdediging speelde uitstekend, het middenveld sloot mooi aan en zo werd er ook gewoon lekker overgespeeld en liep de bal mooi rond. Met vier wissels kon iedereen toch voldoende spelen, of even op adem komen op de bank indien nodig. Een kwartier voor einde kwam Jonas rond de middenstip aan de bal, en na niet één, niet twee, niet drie maar zeker vier spelers te hebben gepasseerd, ging hij alleen recht op het doel af en maakte het feest voor de B3 compleet met een mooie 4-0 eindzege. Jullie hebben het verdiend!