Gelijkspel voor F6 tegen koploper Victoria F16

Na de overwinning van vorige week begon de F6 vandaag zeer scherp. Er werd collectief aangevallen en collectief verdedigd en de ploeg liet zich niet beïnvloeden door het slechte weer. Na de 1-0 van koploper Victoria F16(!) ging FC Breukelen op zoek naar de gelijkmaker en na deze 1-1 snakte de ploeg naar meer. Vlak vóór rust kwam het team dan ook terecht op een 2-1 voorsprong. De tweede helft gingen ze er weer vol voor, maar helaas wist Victoria weer langszij te komen. Ook nu bleef FC Breukelen zijn eigen spel spelen en gingen voor elke bal. Dit resulteerde halverwege de tweede helft in een 3-2 voorsprong. Net vóór het laatste fluitsignaal kreeg Victoria een vrije trap die FC Breukelen niet weg kreeg en dit resulteerde in een tegengoal en dit was tevens de eindstand: 3-3. Het begint te draaien in de ploeg en we kunnen nog een aantal leuke wedstrijden tegemoet zien.