Uitkomst 3e Denktank Jeugdopleiding FC Breukelen

fcbreukelen.jpg

Enkele maanden geleden is bij FC Breukelen een denktank begonnen met als doel om de jeugdopleiding van FC Breukelen te verbeteren. Een enthousiaste groep van twaalf vrijwilligers is in september van start gegaan en inmiddels is de denktank uitgebreid tot maar liefst 24 personen die allen hun steentje willen bijdragen aan het bereiken van de genoemde doelstelling. Deelnemers aan de denktank zijn momenteel: Rens van Angelen, Karin Baghuis, Kim van Delft, Marjolein van Empel, Rob de Haan, Debby Hahury, Juan Janssen, Hans Knoop, Cees Kroon, Annemieke de Langen, Nico de Langen, Willem Leushuis, Marley Lobregt, Marco van Neerbos, Marcel van Oosterom, Jonathan Ramaker, Jürgen Reiprich, Marcel Ruitenberg, Marco Stenvert, Alexander Sterk, Joost Visser, Dick van Wageningen, Arjan Wisseborn en Dirk Wieman.

Jeugdcommissie en ondersteuning

Tijdens de bijeenkomsten van de denktank is geconstateerd dat binnen de jeugdopleiding van FC Breukelen al veel goed werk wordt verricht. Er zijn talrijke vrijwilligers actief die veel tijd en energie steken in de vereniging. Daarentegen werd ook geconstateerd dat er nog een aantal tekortkomingen en verbeterpunten zijn. Het vormen van een jeugdcommissie, het zorgen voor betere interne communicatie, zorgdragen voor meer gastvrijheid én gezelligheid binnen de vereniging, en duidelijkheid scheppen over technische zaken waren punten die naar voren kwamen en waarop actie moest worden ondernomen. Een belangrijk feit is dat de deelnemers van de denktank unaniem de wens hebben om de nieuwe structuur en organisatie zowel voor de korte als voor de lange termijn te laten gelden. De denktank heeft geleid tot de vorming van een nieuwe jeugdcommissie die zal worden ondersteund door vier commissies, te weten: de Commissie Technische Zaken, de Commissie Activiteiten, de Commissie Communicatie, en de Commissie Gastvrijheid & Sfeer. Door de invoering van deze commissies zal de vereniging beter ‘bereikbaar’ zijn voor haar leden; de aanspreekpunten van deze commissies zullen benaderbaar zijn voor vragen, verzoeken en opmerkingen.

Even voorstellen …

Jeugdcommissie

Alexander Sterk - voorzitter

Hans Knoop - vice-voorzitter

Marjolein van Empel - secretaris

Marco Stenvert - algemene zaken

Dirk Wieman - algemene zaken

Commissie Technische Zaken

Rob de Haan, Debby Hahury, Jos Hahury, Juan Janssen, Nico de Langen, Marcel Ruitenberg, Dick van Wageningen, Arjan Wisseborn.

Onder deze commissie vallen:

  • de afdeling Interne Scouts : Paul van den Bosch, Willem van Geffen, Rini Pronk, Ido van Wieren.

  • de coördinatoren van de jeugdcategorieën A, B, C, D, E en F.

Commissie Activiteiten

Joyce van Bon, Jonathan Ramaker.

Commissie Communicatie

Marley Lobregt (aanspreekpunt), Marco van Neerbos, Joost Visser.

Commissie Gastvrijheid & Sfeer

Jonathan Ramaker (aanspreekpunt), Kim van Delft, Annemieke de Langen.

Uw hulp altijd welkom

Alle betrokkenen zullen hun uiterste best doen om van FC Breukelen een prettige verenigingsomgeving te maken waarbinnen ieder lid zich op zijn plaats zal voelen. Om echter deze doelstelling te bereiken is hulp van meer vrijwilligers noodzakelijk. Het wordt dan ook zeer gewaardeerd als u zich opgeeft om in één van de commissies plaats te nemen. Op dinsdag 29 november was de eerste officiële vergadering van de nieuwe jeugdcommissie onder leiding van het voorzittersduo Alexander Sterk en Hans Knoop.