F7 uiteindelijk langs sterke verdediging h.s.v. Wasmeer

Zaterdagochtend. De F7 van FC Breukelen is afgereisd naar h.s.v. Wasmeer F7. Het is mistig. Ook het veld is wit, waardoor de bal niet rolt maar glijdt. FC Breukelen begint sterk. De eerste helft speelt zich af voor het doel van Wasmeer. Om de beurt schieten onze mannen op het doel, maar de verdediging is te sterk. Het lukt FC Breukelen niet om de verdediging uit te schakelen en wanneer dit wel lukt, worden de schoten gestopt door de zeer goede keeper van Wasmeer.

Na de rust komt Wasmeer sterk terug en gaat zelfs regelmatig in de aanval. Onze keeper Tristan moet een paar keer flink aan de bak. Er ontstaat echter voor FC Breukelen ook ruimte om een mooie aanval op te zetten. De trainingen werpen hun vruchten af: er wordt volop overgespeeld en ruimte opgezocht. Hierdoor komt David op het middenveld aan de bal zonder dat hij een verdediger van Wasmeer voor zich heeft. Na een ferme sprint knalt hij de bal in het doel: 0-1. Weer winst voor de F7 van Breukelen!

De foto’s zijn van F7-paparazzo Daniëlle Boekeloo.

Tim in fel gevecht (om de bal) met de verdediging van Wasmeer.