Voorbeschouwing FC Breukelen 1 - v.v. Smitshoek 1

smitshoek.jpg

Koploper v.v. Smitshoek komt zaterdag naar Breukelen. Smitshoek staat trots boven aan de ranglijst, onder meer door concurrent Alexandria'66 overtuigend te verslaan. Het was voor deze sterke ploeg de vijfde overwinning en een gelijkspel op rij. Smitshoek beschikt over een solide verdediging die aangestuurd wordt door ex-FC Utrecht- en FC Dordrecht-prof Etienne Shew-Atjon. Op het middenveld speelt ex-Barendrechtspeler John de Ronde en voorin de makkelijk scorende en fysiek sterke spits Tom den Boer, ex-Spijkenisse.

v.v. Smitshoek speelt in een 4-3-3-systeem met een echte nummer 10, John de Ronde. De buitenspelers zijn beiden erg snel en beschikken over een goede voorzet. Al deze positieve informatie zal alleen maar een grotere prikkel zijn voor het steeds beter spelende FC Breukelen.

De uitdaging om in eigen huis tegen de huidige koploper te spelen zal ook zeker aanwezig zijn. Nog steeds zijn Jim Blom, Alex Sacca, Branko Bins en Jacky Castelijns geblesseerd. Daartegenover staat de terugkeer van de weer fitte Dave Rijkaard.

19 november 2011, FC Breukelen 1 - v.v. Smitshoek 1, aanvang 14.30 uur.