E5 wint bijna van s.v. Argon E6

argon.jpg

In de vroege morgen gaat de E5 op weg naar Mijdrecht. Het team is compleet en weet na vorige week dat ze voor niemand bang hoeft te zijn. Vandaag gaan we gewoon voor de winst, ook al staat Argon derde in onze poule. Voor de start lopen we goed warm op het echte grasveld en wordt Bram ingeschoten. Ondanks deze warm-up en voorbereidingen zijn we bij de start toch niet helemaal wakker en krijgt de spits van Argon gelijk na de start een buitenkansje: 1-0 achter in de eerste minuten. Een flinke tegenvaller.

Dat maakt de spelertjes van Breukelen wel goed wakker. Mooi samenspel en veel inzet maakt in de periode erna van de wedstrijd een gelijke strijd. Hier is al duidelijk wie de Man of the Match gaat worden. Bram pakt werkelijk alle ballen die richting zijn doel komen en dat zijn zeker niet alleen maar terugspeelballen.

Nu gaat het voorin echt goed draaien en krijgen we eindelijk het overwicht. Met mooi overspelen, soms over de hele breedte van het veld, komen we steeds vaker voor de goal. Tom, Richard, Joost, Jack en Danny helpen de voorhoede aan goede ballen, met maar één opdracht: scoren. Een mooie opbouw tussen de beide Lucassen en Jenna belandt bij Wouter. Die kapt nog mooi een speler uit en schiet hem droog in de linkerhoek: 1-1. Kort daarna, volgens bijna hetzelfde recept, erg mooi samenspel en wederom Wouter die de keeper kansloos laat: 1-2. Met nog enkele schitterende reddingen van Bram staan we dus 1-2 voor bij de rust. Dat is nieuw voor de E5 en de spelertjes en de ouders zijn blij. Gaat het vandaag dan gebeuren?

De tweede helft gaat weer goed van start en Tom en Lucas hebben mooie kansen op 1-3 en zelfs meer, maar de keeper van Argon gebruikt zijn voeten goed om de ballen tegen te houden. Halverwege de tweede helft is goed zichtbaar dat beide partijen moe worden. Twee onoplettende momenten van FC Breukelen en Argon slaat toe. Twee rommelgoaltjes, maar wel 3-2 achter. Nog een berg inzet van onze E5 en een boel kansen later fluit de scheidrechter af. Nét niet gewonnen…

De leider van s.v. Argon was na afloop erg verrast door ons goede spel en zag ons ook zeker de wedstrijd gaan winnen. Hij biedt stiekem Bram nog een contract aan, maar die wil natuurlijk niet meer weg uit het gezellige en steeds beter spelende E5-team. Tijdens het douchen komt het besef over de prestatie die is geleverd en wordt het een vrolijke natte boel. Wederom een grote stap vooruit dame en jongens, hou dit vol en de winst komt vanzelf!