E3 heeft weg naar boven ingezet!

Een lekker najaarszonnetje, een mooi strak kunstgrasveldje en negen enthousiaste voetballers. Dan verwacht je als toeschouwer een mooie wedstrijd te zien te krijgen. En die kwam er! Vooraf zorgde de personele bezetting coach Sander nog enkele slapeloze nachten. Echter, met de inzet van de gebroeders Baghuis werd dit probleem opgelost en stond de E3 klaar om de strijd aan te gaan met de mannen van Victoria E5. Na een gelijkopgaande openingsfase kreeg FC Breukelen een licht overwicht wat resulteerde in de 1-0 van Pim J., met een kopbal, na een goede assist van Pim N.

Het lukte echter (nog) niet om hierna meteen door te drukken wat Victoria de kans gaf de gelijkmaker te maken. Het spel golfde op en neer en langzamerhand begon FC Breukelen sterker te worden en grip op de wedstrijd te krijgen. Younis en Aboubakar stonden lekker te bikkelen in de verdediging en gaven weinig kansen weg. En als Victoria er langs kwam, stond daar nog Peer die alle ballen naar voren peerde. Met de gelijke stand werd dan ook de rust ingegaan en kon coach Sander zijn tactische aanwijzigingen geven.

De E3 begon voortvarend aan de tweede helft en al gauw werd het 2-1. Nu was Daan de doelpuntenmaker met wederom een assist van Pim N. Daarna waren onze jongens echt los: mooi samenspel in de voorhoede tussen Tommie, Daan en Pim, een sterk middenveld met Wouter en Lukas, en een solide verdediging met Younis, Aboubakar en Peer. En natuurlijk Pim J. als betrouwbare sluitpost op doel.

Dit goede spel resulteerde in nog meer goals: Tommie scoorde met een mooi hard schot en Daan scoorde er nog maar liefst twee. Totaal dus vijf goals en een verdiende overwinning. Jongens, jullie hebben met veel inzet gespeeld en een mooie overwinning behaald. De toeschouwers (althans die van FC Breukelen) hebben genoten van een spannende wedstrijd. Ga zo door!