Gezamenlijk ontbijt B2

Trainer-coach Anthony Molleman van de B2 selectie had ‘s morgens een prima ontbijt geregeld. Om de jongens uitgeslapen en scherp voor de wedstrijd tegen Hertha te krijgen, had Anthony om half elf in de kantine van FC Breukelen een sportmaaltijd klaar staan. Vijftien B2-spelers in de mooie blauw/witte trainingspakken van FC Breukelen lieten het zich goed smaken.

De jongens spelen dit seizoen in de 2e klasse tegen allemaal B1-selecties. Na vier wedstrijden kunnen we al drie overwinningen en een onnodige nederlaag noteren. Afgelopen zaterdag won de B2 met 1-3 van de B1 van s.v. Hertha. Tot de laatste minuut was het spannend, maar in blessuretijd viel de zwaar bevochten 1-3. Volgende week thuis om 12.30 uur tegen de B1 van PVC.

De B2-selectie bestaat uit trainer/coach Anthony Molleman, leiders John de Wit en Arno Schoevaars. De keeper is Jay van der Vlist. De verdedigers zijn Thijs van Rhee, Ljadelly, Falco van Doorn, Jos Bijlenga en Martijn Prins. Op het middenveld staan Boaz Schoevaars, Jelle Bosman, Timo van den Bosch, Raymond van de Laar, Joery Knoop en Jordi Hensbergen. In de voorhoede spelen Youri de Wit, Stefan Merkerk en Roy van Liemt.

Foto’s: Hans Bijlenga.

foto-0049.jpg
foto-0052.jpg