VVZ’49 A1 legt het af tegen FC Breukelen A1: 0-3

Na de 1-3 nederlaag tegen Saestum vorige week won de A1 afgelopen zaterdag met 0-3 in Soest van VVZ'49 A1. Reeds bij de rust stond er een geruststellende 0-2 voorsprong op het scorebord. FC Breukelen was op alle fronten de betere ploeg. VVZ'49 had in de voorgaande competitiewedstrijden nog niet gescoord en al snel werd duidelijk dat de voorwaartsen van VVZ'49 het onze achterhoede ook deze wedstrijd niet lastig zouden maken. Hoewel de A1 zeker niet groots speelde, kwam de overwinning geen moment in gevaar. Sjoerd (2x) en Vincent scoorden de doelpunten in een wedstrijd waarin drie momenten voor opschudding zorgden.

Zo viel Sebastiaan vlak voor rust uit met een vervelende enkelblessure, ging de scheidsrechter knock-out na vol geraakt te zijn door de bal en ontstond er een opstootje tussen de spelers na wat heen-en-weergetrek. De rust keerde echter snel terug na optreden van de beide leiders en trainers. Zaterdag aanstaande komt koploper Hooglanderveen op bezoek. Voor de A1 een mooie gelegenheid te laten zien dat het goed kan voetballen en voor niemand onder hoeft te doen.

Foto’s: Nico van Stroe.