E1 werkt aan doelsaldo tegen Wasmeer E3

Afgelopen zaterdag de tweede bekerwedstrijd uit tegen Wasmeer E3. Na ons verlies in de eerste bekerwedstrijd tegen ’s-Graveland E1 moet deze gewonnen worden om nog een kans te maken door te bekeren. Wasmeer E3 is een jong talentvol team, waarvan een enkeling ook vorige week al meespeelde bij Wasmeer E1.

De E1 begint goed aan deze wedstrijd, maar speelt voorzichtig de eerste minuten. Het is warm en de tegenstander moet even afgetast worden. Na een minuut of tien vind Jochum voor het eerst de goal: 0-1. Het wordt langzaam duidelijk dat deze tegenstander toch iets te licht is voor onze mannen. Wel komt Wasmeer nog op 1-1, maar daarna neemt FC Breukelen afstand en brengt de ruststand op 1-5.

Wasmeer blijft lekker positief doorvoetballen, waarvoor complimenten, maar de tweede helft is volledig voor FC Breukelen. Bijna iedereen vind een keer het net en de eindstand wordt uiteindelijk 3-11. De goals komen van Jochum (2), Tieme (2), Levi (2), Thijs (2), Ruben (1), een eigen doelpunt (1) en een hele mooie van Jurriaan (1).

In de andere wedstrijd in deze bekerpoule verslaat ’s-Graveland E1 - Nederhorst E1 met maar liefst 9-1, waardoor onze kansen om door te bekeren erg klein zijn geworden. We hebben het niet in eigen hand, maar wie weet, de bal is rond…

Man of the Match: Levi van Riet.

De foto’s zijn van de website HSV Wasmeer.