Knappe competitiestart 2e elftal en mooi voorprogramma!

ajax.jpg

Aanstaande zaterdag speelt voorafgaand aan de spannende wedstrijd FC Breukelen 1 - GHC 1 het tweede team van FC Breukelen ** om 13.00 uur thuis** tegen Ajax 3. Een mooi voorprogramma dat zeker de moeite waard is om naar te kijken.

Op de ranglijst ontlopen de twee elkaar niet veel. Ajax, met twee punten voorsprong op FC Breukelen, zal tot de tanden toe bewapend afreizen om het de Breukelse opponent lastig te maken. We hopen op sportieve vonken, omdat bij winst van het tweede een directe eerste plaats in het zicht is. Maar …. dit geldt ook voor Ajax.

In de afgelopen drie wedstrijden liet het team van Roy, Jack en Jan-Willem leuk, attractief en aanvallend voetbal zien. Een en ander resulteerde in een goede 2-4 uitzege tegen s.v.. Marken, een ietwat magere 2-2 tegen s.v. Argon en een geflatteerde 0-8 zege op s.v. Geinoord afgelopen zaterdag. Knappe cijfers van een team dat gevuld is met een mengeling van jeugd en ervaren oudere spelers die elkaar op het veld prima kunnen vinden.

Volgens de weermannen zal het weekend er knap uitzien. Reden te meer om als toeschouwer naar het sportcomplex af te reizen en - voorafgaand aan de belangrijke wedstrijd van het eerste elftal - het tweede team van FC Breukelen aan te moedigen. De twaalfde man kan in deze wedstrijd een welkome impuls geven.