FC Breukelen D4 goed van start!

Afgelopen zaterdag ging de nieuwe samenstelling van de D4 voor het eerst het veld in om de tweede wedstrijd van het seizoen te spelen tegen s.v. Huizen D5. Om 07.45 uur(!!!) was bijna iedereen aanwezig en konden we vertrekken richting Huizen. De eerste wedstrijd was met 7-4 gewonnen en we stonden tweede omdat we een lager aantal doelpunten voor hadden dan de tegenstander van vandaag die eerste stond.

Ondanks het vroege tijdstip waren er toch veel blije spelers die duidelijk van plan waren de aanwezige ouders te verblijden met hun spel. Een ieder deed op zijn positie wat hij moest doen en al snel werd het 0-1 voor onze mannen. Huizen liet bij tijd en wijlen ook zien waarom zij de nummer 1 waren van dat moment. Na een soepele aanval scoorde Huizen dan ook een fantastisch mooi doelpunt, waar de verdediging en de keeper alleen maar naar konden kijken. Het spel ging op en neer waarbij FC Breukelen het beste van het spel had, maar waarbij de counters van Huizen levensgevaarlijk waren. Gelukkig werd het na rust 1-2 voor ons en heeft elke speler gestreden voor wat hij waard was. Het eindresultaat was dan ook de 1-2 van vlak na rust.

Mannen: we zijn supertrots op jullie zoals jullie je hebben ingezet voor elkaar. Als TEAM hebben jullie gestreden voor wat de D4 waard is en dat is op dit moment de eerste plek. Wij hopen dat jullie deze instelling en inzet kunnen volhouden en dat zowel wij als de meereizende supporters elke wedstrijd weer van jullie kunnen genieten. Ongeacht de uitslag.