Onnodig verlies E1 uit bij Wasmeer

Ook de tweede competitiewedstrijd van onze E1 heeft geen punten opgeleverd. Tegenstander Wasmeer E1, zaterdag de thuisploeg, nam in de tweede helft de wedstrijd in handen en liet die niet meer los. De eerste helft ging nog gelijk op en Wasmeer toonde ontzag voor de veelal een kop grotere Breukelaars. Een mooie goal met het hoofd van Thijs bracht ons de voorsprong, maar daar mochten we niet heel lang van genieten. Nog vóór rust bracht Wasmeer de stand op 1-1.

Na rust kwam Wasmeer fel uit de startblokken en pakte al snel de voorsprong. FC Breukelen wist het even niet meer en gaf de wedstrijd weg: 5-1. Pas toen kwam er weer iets meer lijn in het spel wat dan ook Thijs zijn tweede goal opleverde: 5-2. Te laat hervond men zich en de uitstekend leidende scheidsrechter floot voor het einde: uitslag 5-2. Volgende week mogen we weer naar Wasmeer dan voor de beker. Staat er weer taart in de kleedkamer?

Opstelling: Daan, Jurriaan, Roger, Jochum, Levi, Tieme, Thijs en Ruben.

Man of the match: Roger Kalkman.