Eerste competitiewedstrijd E1 levert geen punten op

argon.jpg

Een afgelopen zaterdag wel vanaf het begin scherpe E1 stond voor zijn eerste wedstrijd in de najaarscompetitie tegenover s.v. Argon’s E2. De mannen hadden er zin in en een enkeling stond naar verluid zelfs al om zeven uur in wit FC Breukelen-tenue aan het bed van zijn ouders.

Het wordt een gelijkopgaande strijd waarin Argon steeds de voorsprong pakt en FC Breukelen karakter toont en er iedere keer weer naast komt. De combinaties lopen goed, dus er vallen een paar mooie goals. De ruststand is 3-4 met twee goals van Thijs en één van Ruben.

Na rust eenzelfde beeld: beide ploegen knokken en werken hard. De E1 komt door nog een goal van Thijs op 4-4. Geen van beide ploegen wil verliezen vandaag, dus de strijd gaat verder. Na een mislukte doelpoging schakelt Argon razendsnel om, weet goed met de ontstane ruimte om te gaan en neemt weer afstand 4-5. FC Breukelen moet nu nog verder naar voren, maar krijgt de bal er niet meer in. Kansen zijn er wel, maar het is Argon dat met nog een goal de eindstand op 4-6 brengt. Het eindsignaal klinkt en Argon is zichtbaar opgelucht. Een gelijkspel was denk ik zeker verdiend geweest, maar ons helaas niet gegund.

Volgende week uit tegen Wasmeer E1 proberen we het goede spel vast te houden en gooien er nog een schepje bovenop!

Man of the Match: Thijs Langelaar.