Mijn voorzitterschap komt ten einde

2011-09-13_rens_afscheid.jpg

Beste vrienden bij FC Breukelen,

Na zeven jaar me intensief te hebben ingezet voor FC Breukelen, is de tijd gekomen om mijn taak over te dragen aan een nieuwe voorzitter. Ik ben destijds begonnen als voorzitter van een fusiecommissie die zou onderzoeken of er mogelijkheden waren om v.v. Nijenrodes en CSV Vitesse met elkaar te laten fuseren. Deze opdracht heb ik met heel veel plezier succesvol ten uitvoer gebracht. Vervolgens heb ik me bij de start van FC Breukelen laten overhalen om in te stappen in het bestuur als vice-voorzitter. Ik voelde me hiertoe min of meer verplicht omdat er behoorlijk wat afkomt op een organisatie van ruim achthonderd leden.

Na 2,5 jaar vroeg men mij de functie van voorzitter op me te nemen. Deze vraag zag ik natuurlijk aankomen en op dat moment besloot ik het te doen. Ik vond namelijk dat de vereniging nog niet op die plek stond die ik tijdens de fusie voor ogen had. Kortom: ik wilde het gedachtegoed vanuit de fusie tot een georganiseerde vereniging brengen.

FC Breukelen bestaat inmiddels bijna vijf jaar, heeft zijn eigen identiteit en daar kunnen we met z’n allen trots op zijn. Dit seizoen maak ik natuurlijk af. Er lopen nog enkele projecten die ik zeker wil afronden. Maar na dit seizoen stopt het echt. Het is dan de hoogste tijd geworden voor mijn gezin, de winkel en mijn hobby.

Ik dank alle vrijwilligers met wie ik de afgelopen jaren heb mogen samenwerken. Zonder jullie geen FC Breukelen! En zonder mij gaat het zonder twijfel straks gewoon verder.

Rens van Angelen,

voorzitter FC Breukelen