E4 wint ruim van Zwaluwen Utrecht 11 E3

Zevenentwintig seconden duurde het voordat de E4 van FC Breukelen werd wakker geschud door de tegenstander en ze op een 0-1 achterstand kwam! Oeps. Gelukkig hadden we Jim die fit en opgewekt de tegenaanval inzette. Hij scoorde al snel de 1-1. Ook Wessel kwam op dreef. Hij scoorde 2-1 en schoot vervolgens nog twee keer keihard op het doel. Maar de keeper van de Utrechters had hem door en stond precies op de goede plek om een doelpunt te voorkomen. Daarna kreeg Jim weer de geest en scoorde 3-1. Dat gaf even lucht. Maar het doelpunt werd al snel gevolgd door een prachtig gekopt doelpunt van de tegenstanders en door nog een goal daar direct achteraan. Zo was het 3-3 en resteerden nog maar enkele minuten tot aan de rust. Ons middenveld raakte enigszins in paniek, want er stond bij de tegenstander toch wel een erg goede voetballer in het veld. Gelukkig wisten de mannen aan de buitenkant Jim nog een keer te bereiken en met zijn derde doelpunt bracht hij de stand op 4-3 bij rust.

Na de rust was het Diana die zich (niet letterlijk!) mocht vastbijten in de middenvelder van Zwaluwen Utrecht 11. En … het lukte! Met een prachtige pass bereikte zij Jim die zijn laatste doelpunt vandaag scoorde. Ook Milan kreeg zijn kans. Met een heel mooi bekeken doelpunt bracht hij de stand op 6-3 en met een prachtig afstandschot zelfs op 7-3. Aan de andere kant van het veld, rondom onze eigen goal, werd onder andere door Elias en Rafael keihard gewekt om een tegendoelpunt te voorkomen. De enkele keer dat de tegenstander door de verdediging heen brak, stond daar Matt die een prima wedstrijd keepte. Helaas moest Jim enigszins geblesseerd het veld verlaten na een wereldkans (alleen voor het doel) die hij net miste. Het duurde even voor het team zich had hersteld en de motor weer ging draaien. En toen was daar Stan die ook nog even van zich liet spreken. Hij kwam in een uitstekende positie voor het doel en scoorde 8-3. Tot slot was daar Wessel die loeihard de keeper passeerde. Hij zorgde ervoor dat we met een 9-3 overwinning naar de kleedkamer gingen.