Voorbeschouwing FC Breukelen 1 - FC Rijnvogels 1

logo_fcrijnvogels.png

‘Revanche’ zal voor beide teams het sleutelwoord zijn tijdens dit tweede competiteduel. Zowel FC Breukelen als FC Rijnvogels kende een meer dan goede voorbereiding met prima resultaten tegen gerenommeerde tegenstanders. Beiden gingen echter pijnlijk onderuit bij de competitie-ouverture.

FC Breukelen verloor terecht bij s.v. Deltasport met 2-1 (en niet met 3-0, zoals op een aantal websites te lezen viel) en ondanks het slechte spel creeërde FC Breukelen toch nog vodoende grote kansen om aan de nederlaag te ontsnappen. FC Rijnvogels stond lange tijd met 1-0 vóór, maar ging in de eindfase ongelukkig de boot in met 1-2 tegen Alexandria'66.

Beide ploegen hopen dit seizoen op een hoge klassering en willen lang meespelen om de prijzen. Verwacht wordt dat de twee ploegen op de winst gaan spelen om niet direct al op achterstand te raken bij het beroemde linkerrijtje. FC Breukelen beschikt werderom over een complete groep, dus technisch manager Willem Leushuis kan starten in de sterkst mogelijke opstelling. De gasten mistten vorige week liefst vier basisspelers en hadden daarmee een beter excuus voor de onverwachte nederlaag dan de mannen uit Breukelen.

FC Rijnvogels neemt mormaliter veel publiek mee naar haar uitwedstrijden en FC Breukelen kan de steun van haar supporters dan ook dubbelgoed gebruiken. Onze supporters waren de afgelopen periode verwend met goed voetbal en dito resultaten, morgen kan het leed van de nederlaag van de eerste competitewedstrijd worden verzacht met de eerste driepunter. De aanvang van de wedstrijd op sportcomplex Broekdijk Oost in Breukelen is 14.30 uur.