C2 Zestienklapper tegen Hertha

De eerste echte wedstrijd, voor de KNVB bekerpoule. Hertha C2 was op bezoek. Wat kunnen we zeggen van deze wedstrijd? De tegenstander was een paar maten te klein. Na een aarzelende start gingen jullie toch van start met de doelpuntenproductie. Er werd lekker gevoetbald en dat leverde heel wat kansen op. Martijn opende de score en vanaf dat moment ging het los: Tim, Dave, Menno, Gino, Tim en 2x Martijn zorgden voor een 8-0 ruststand.

In de 2e helft heel af en toe Hertha op onze helft en een paar keer voor het doel. Steeds weer rustig onschadelijk gemaakt terwijl de score verder opliep: Tim, Niels, Martijn (2x), Gino, Tim (2x) en ten slotte Gino tekende voor 16-0. Leuk voor de statistieken, maar hopelijk meer gelijkwaardige teams in de echte competitie die volgende week voor de deur staat. BVV'31 C2 komt dan langs in Breukelen.