Buurman CSW ook over de knie bij FC Breukelen

2011-07-06_logo_csw.jpg

In een slordige wedstrijd heeft FC Breukelen 1 op eigen veld het derde bekerpouleduel gewonnen van CSW 1 uit Wilnis. Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar nog in de competitie en was FC Breukelen ook al twee keer de bovenliggende partij. Vandaag eenzelfde spelbeeld, een dominerend FC Breukelen en een CSW dat er spaarzaam maar gevaarlijk uitkwam.

Gewijzigd aan de start FC Breukelen was op een aantal posities gewijzigd. Het doel werd verdedigd door Branko Bins die juist vorig seizoen tegen CSW definitief doorbrak. Verder speelden Sjoerd Molleman, Jacky Castelijns, Peter Kamp en Rick de Lange en namen Alex Sacca, Tom Kalkhuis, Dave Rijkaard, Lars van de Post en Djuric Winklaar plaats op de bank. FC Breukelen zocht direct de aanval en na een goede individiele actie rondde Deen Embricqs bekwaam af en kon de 1-0 worden aangetekend. Even later werd een speler van CSW weggestuurd na een harde, ongelukkige overtreding op Peter Kamp. De overtalsituatie kwam echter het spelbeeld niet ten goede. FC Breukelen ging steeds slordiger spelen en verzuimde verder afstand te nemen. In de blessuretijd van de eerste helft kwam CSW zelfs langzij na een mooi uitgespeelde aanval.

Drie keer lat, geen goal De tweede helft probeerde FC Breukelen de wedstrijd definitief te beslissen, maar de lat stond maar liefst drie keer op rij succes in de weg. Uiteindelijk was het Jim Blom die het eindstation was van een soepele aanval en de 2-1 op de borden bracht. David van der Veld legde vervolgens al zijn gram in een schot wat leidde tot de 3-1. Daarna was de wedstrijd gespeeld en was het jammer dat er nog kaarten vielen voor onbenulligheden en moest CSW de laatste minuten zelfs met negen man verder na de tweede gele kaart voor oude bekende Sven van Vuuren.

En nu: de competitie !

FC Breukelen kan deze week rustig toewerken naar de competitie-opening. Geen schorsingen of blessures en goede resultaten in de voorbereiding moeten het team voldoende vertrouwen geven voor een succesvolle competitiestart uit tegen s.v. Deltasport. Aanvang 14.30 uur in Vlaardingen.

27 augustus 2011, FC Breukelen 1 - CSW 1 3-1 (1-1) 1-0 Deen Embricqs

1-1 CSW

2-1 Jim Blom

3-1 David van der Veld

Klik hier voor enkele foto’s van het duel. Ze zijn gemaakt door Nico van Stroe.