C1 sluit seizoen af met toernooiwinst en fantastische slotdag!

Het seizoen zit erop! Na een succesvol seizoen waarin we al snel onze meerdere moesten erkennen in de kampioen Nieuwland, was de batterij al aardig leeggelopen. Dat was te zien tijdens het toernooi bij CDN, maar afgelopen vrijdag 3 juni zagen we echter weer wat terug van de mooie tweede seizoenhelft.

Het toernooi bij Kozakken Boys werd dan ook winnend afgesloten: Sleeuwijk C1 (4-2), Altena C1 (1-1) en thuisploeg Kozakken Boys (4-2) hielden we achter ons, de ambiance viel door de warmte en opengevallen plekken/velden (triest voor de organisatie, maar er waren weer eens clubs die op het laatste moment afbelden…) wat tegen, de winst maakte het nog enigszins goed.

Zaterdag 4 juni hadden we onze slotdag op het Eiland van Maurik: om 08.45 uur verzamelen en om 10.00 uur volgde de “aftrap” met een 18-holes rondje “voetgolf”. Dat hier wat andere technieken om de hoek zouden komen kijken, hadden sommigen niet gedacht: de harde, droge ondergrond en de flinke wind zorgden voor hele andere bewegingen van de bal dan de bedoeling was. De scores zullen we dan ook maar onvermeld laten

Smile

.

Om 12.00 uur de lunch die werd gesponsord door de Jumbo van Stans vader. Super! (O nee… Jumbo.) Op het strandje en voetbalveld werd nog even lekker gedold totdat rond 14.00 uur de waterskiboot van de familie Van Tricht arriveerde! Dikke pret, iedereen met de band achter de boot en kijken hoelang je erop bleef. Wat een gaaf idee en top gebaar om de jongens zo te bedanken voor het afgelopen jaar.

Jongens, ik heb het hele jaar van jullie genoten! Een absoluut goed en hecht team, jullie stonden er voor elkaar, knokten wanneer het nodig was en maakten vooral ook veel plezier (en daar gaat het ten slotte om). Prestaties waren er ook, een klein dipje in november, een fantastische en ongeslagen reeks daarna, mooie toernooien en een geweldige en hilarische reis naar Denemarken!

Bedankt voor het mooie seizoen. Voor degenen die naar de B-junioren gaan: aankomende week nog trainen onder jullie huidige trainer Patrick, veel succes alvast en wellicht tot het seizoen erna! Voor hen die in de C blijven en deel zullen gaan uitmaken van de nieuwe C-selectie: volgende week nog een oefen/selectiewedstrijd tegen Altius en dan de welverdiende voetbalvakantie! Het is nog niet helemaal duidelijk wie de nieuwe trainer en leider van de C-selectie gaat worden, het komt vast goed en jullie zullen mij komend seizoen regelmatig als supporter langs de lijn zien. Wie weet…

Patrick, bedankt voor de super samenwerking. Ieder z’n taak en dat werkte prima. Veel succes bij de B-junioren! Spelers, begeleiding, trainers, ouders en overige supporters: allemaal een fijne vakantie en tot volgend seizoen!