Een spannende laatste wedstrijd voor de F7 van FC Breukelen

Onze laatste competitiewedstrijd van het seizoen werd afgelopen zaterdag 7 mei gespeeld thuis in Breukelen tegen OSM. De uitwedstrijd hadden we verloren en wat werd het deze keer spannend!!

OSM kwam met vijf man het veld op en vroeg of ze een speler van ons mochten lenen zodat we in ieder geval zes tegen zes konden spelen. Maar wie leen je dan uit in een dergelijk geval. We hebben wel de luxe van twee keepers maar zeg maar eens tegen de keeper die OSM moet gaat helpen:”laat de ballen er maar gewoon doorgaan hoor, dan winnen we!!” Nee, dat was geen optie!!

Gelukkig wordt er bij de mini-F op zaterdag ook altijd heel hard getraind en lopen er daar al een heleboel goede voetballers rond. Dus OSM werd geassisteerd door Michael en Thomas, deze laatste is het broertje van Tessa en zo bleek, net zo gedreven!! Als dit maar goed ging, broer en zus tegen elkaar!? De wedstrijd werd gefloten door de vader van Yassine, deze was soms zo druk met coachen in het veld dat hij af en toe vergat te fluiten maar hij hield het goed in de hand!!

De eerste aanval was al voor OSM waarbij Michael er voor zorgde dat een vrijstaande man werd aangespeeld, welke wist te scoren 0-1! Waar waren we aan begonnen? We gingen toch niet onze eigen kuil graven met deze goede invallers? Hellen en Joost waren erg fel op het middenveld en waren ook verdedigend inzetbaar, zodat laatste man/vrouw Keshia er niet alleen voor stond. Breukelen probeerde de druk weer op te voeren en kreeg twee goede kansen voor Tessa en Quinten, Tessa ging vervolgens nog een keer alleen op het doel af maar haar broer Thomas voorkwam met zijn verdedigingswerk dat zij op het doel kon schieten! Vervolgens was er een corner voor Breukelen, deze werd genomen door Keshia en vanuit een kluts wist zij de terugspringende bal in de korte hoek te schieten waardoor het gelukkig weer gelijk werd 1-1. Dit wisten we tot de rust zo te houden.

Na de rust was het gelijk weer een herhaling van de eerste helft en kregen we vanuit een counter snel de 1-2 om onze oren. Het zou echter nog erger worden. Dit doelpunt werd namelijk gescoord door Michael van de Mini F, die echt klaar is voor de competitie zo bleek! En deze zelfde Michael scoorde niet veel later ook de 1-3! We hopen dat Michael volgend seizoen doelpunten vóór FC Breukelen maakt in plaats van tegen!!

Breukelen moest nu echt iets aan die achterstand gaan doen. Een mooie steekpass van Quinten op Tessa zorgde ervoor dat zij de 2-3 kon maken en er was weer hoop voor ons. Toen Quinten een minuut later de 3-3 scoorde waren we helemaal los. Quinten speelde weer ouderwets en na een mooie verovering van de bal, scoorde hij vervolgens de 4-3 binnen!

De laatste minuten van de wedstrijd waren erg spannend en dankzij een goede redding van Jelle bleef het 4-3 en sluiten we het seizoen af met een derde plek! Nog vier toernooien en dan zit het seizoen er echt op! We hebben met veel plezier van jullie genoten jongens en meiden van de F7!!