FC Breukelen speelt gelijk bij Geinoord

Geinoord scoorde al snel de 1-0, waarna Maikel Goossens uit een vloeiende aanval voor rust de gelijkmaker scoorde. Na rust kwam Geinoord op 2-1. Onder aanvoering van invaller Wouter Kos kreeg Breukelen nog wat kansjes die niet werden benut. Wouter scoorde zelf wel, uit een mooie vrije trap, de 2-2. Vlak voor het einde schoot Wouter ook nog buiten bereik van de keeper van Geinoord op de binnenkant van de paal.

Breukelen liep door het behaalde punt verder weg van het verliezende Veensche Boys. Omdat SVL ook gelijkspeelde en CSW won lijkt het dat Breukelen, SVL en Geinoord onderling gaan uitmaken wie rechtstreeks degradeert en wie nacompetitie gaat spelen.

Breukelen speelt nu nog vijf wedstrijden. Nog vijftien punten zijn er zodoende te halen. Wie weet lukt het Breukelen om dat te realiseren en zich veilig te spelen.

Zaterdag thuis tegen HBOK . Op Paaszaterdag uit tegen VVA en op Paasmaandag thuis tegen VVZ.