Derby Breukelen F1 – Maarssen F1

Op zaterdag 2 april kwam de F1 van Maarssen naar Breukelen om een spannende wedstrijd te spelen tegen onze eigen F1 onder een heerlijk lentezonnetje. De teams waren behoorlijk gelijkwaardig aan elkaar, zo bleek al in de eerste minuten van de wedstrijd.

Vanaf de eerste corner voor Maarssen, die er bijna inging, moest er goed opgelet worden. Dat viel niet mee, want onze spelers waren nogal “springerig”. Het eerste doelpunt werd gemaakt vanuit een goed opgebouwde aanvalscombinatie van Milan, Wessel en Jim. Wessel scoorde de 1-0. Maarssen had geen geluk, want vanuit een corner belandde een schot al voor de 3e keer op de lat en we waren nog niet halverwege de wedstrijd!

Ook een corner voor Breukelen ging 4, 5 keer heen en weer voor het doel, maar wilde er niet in. Geheel zonder opzet maakte Wessel (een beetje in de war zo vlak na de rust) een eigen doelpunt. Gelukkig hebben we Milan, die dat direct rechtzette met een doelpunt aan de goede kant van het veld: 2-1.

Verderop in de wedstrijd scoort Rafael nog een keer vanuit een corner en komen we op een 3-1 voorsprong. Ook Maarssen vindt nog een keer het doel: vanaf rechts in de verre hoek wordt onze keeper, die overigens heel oplettend staat te keepen, gepasseerd. De eindstand is 3-2 voor FC Breukelen F1.

We hopen dat ook de laatste wedstrijden van het seizoen zo voorspoedig blijven verlopen, zodat we in de hoogste regionen van de competitie eindigen.