Bekend Nederland ziet F4 gelijk spelen

Afgelopen zaterdag speelde de F4 uit tegen de F3 van Nigtevecht. Het was heerlijk weer en vol goede moed gingen we onderweg naar onze tegenstanders.

Bij aankomst liepen we al snel de scheidsrechter tegen het lijf die we vandaag eens op een hele andere manier leerde kennen. Normaal met microfoon en/of piano maar deze keer op de fluit. En eerlijk is eerlijk dat deed hij ook zeer verdienstelijk. Niemand minder dan de beroemde zanger en tekstschrijver Xander de Buisonje zou onze wedstrijd vandaag fluiten.

Xander is de vader van Sem van Dijk die bij onze tegenstander speelt. Het beloofde een spannende partij te worden en al snel stonden onze jongen op een voorsprong van 3-0. Abubakker scoorde het eerste doelpunt en Luca knalde er voor de rust ook nog 2 het doel van de tegenstander in.

Hier en daar rommelde het na de rust een beetje op het veld en was er soms even onduidelijkheid tussen de verdedigers en aanvallers. Onze Bjorn die de dag voor de wedstrijd nog was aangereden bleek een enorme bikkel te zijn want hij speelde fanatiek mee. Nigtevecht kwam na de rust volop in aktie met een aantal doelpunten tegen ons. Hidde die weer geweldig de rol van keeper op zich had genomen heeft er veel gestopt maar helaas kwamen er nog 4 door.

Ja, zo sta je met 3-0 voor en zo met 3-4 achter. Gelukkig wisten onze jongens het hoofd koel te houden en kon Luca nog een 3de doelpunt maken waardoor de eindstand op 4-4 is blijven staan.

Tijdens de wedstrijd kwam ook Wendy van Dijk nog haar zoon Sem aanmoedigen en kregen onze jongens nog een leuk fotomomentje met Wendy en Xander. Het was een leuke spannende en sportieve wedstrijd.