Breukelen F7 maakt ruime thuisnederlaag goed in Almere

De 1e wedstrijd van de voorjaarscompetitie werd gespeeld tegen Waterwijk F16, destijds werd deze wedstrijd kansloos met 8-0 verloren.

Vandaag stond de uitwedstrijd op het programma. Woensdag werd duidelijk dat wij voor het eerst dit seizoen niet genoeg spelers zouden hebben. Keisha, Lucio,Tessa, Quinten en Yassin waren om verschillend redenen afwezig. Gelukkig konden wij een beroep doen op de F-5. Zij speelden immers al om 9.00 uur en onze wedstrijd stond voor 12.00 uur op het programma in Almere. Jonas, Niek en Tony waren bereid om nog een wedstrijd te spelen. Jongens nogmaals hartelijk bedankt namens de F-7.

Om 12.15 uur op een ander veld dan gepland begon dan de wedstrijd. In de 1e helft begon Helen op het doel, verder waren aanwezig Floris, Joost, Mexim en Vincent.

Wij begonnen de wedstrijd goed als snel kwamen wij via Tony op een 1-0 voorsprong, helaas stond de 1-1 ook al snel op het scorebord. Toen was het echter weer de beurt aan Tony, die in de 1e helft nog driemaal scoorde. De rust gingen wij in met een 4-1 voorsprong.

In de rust ging Jelle op het doel. De 2e helft begonnen wij nog beter dan de 1e helft dit resulteerde in 2 doelpunten van zowel Tony als Niek. De 10-1 werd gemaakt door Joost.

Op dat moment was het doelsaldo over de 2 wedstrijden in het voordeel van de F-7.

Echter op dat moment wilde iedereen een doelpunt maken, hetgeen erin resulteerde dat Waterwijk tweemaal kon scoren. Gelukkig werd de draad weer opgepakt, Niek scoorde nog tweemaal. Dit leidde tot de uitslag van 12-3 en waren wij de winnaar in de 2 duels met Waterwijk. Wie had dit vooraf voor mogelijk gehouden.